HYLDEST TIL JØRGEN LETH

Vi er stolte over at præsentere et unikt Cikkel Copenhagen hyldestdesign til selveste Hr. Jørgen Leth. 

Manden, stemmen, poeten og filmskaberen, der år efter år efter år har sat vidende, velvalgte ord og billeder på vores allesammens cykelsomre.

Klik på linket nedenfor og hør “The Man Himself” selv læse cykeldigtet “Rundstrækning” op med sin helt karakteristiske stemme. Digtet er fra samlingen Sportsdigte og er iøvrigt dedikeret til en anden af vores store helte: Ole Ritter. Tak for samarbejde,  inspiration og din betydning for dansk cykling Hr. Leth!

(This is a tribute design for the Danish poet, filmmaker and cycling legend Jørgen Leth)

”Jamen det er jo et godt bjerg. Vigtigt for fortællingen om Tour de France. Det vil jeg gerne identificeres med”. Sådan lød det fra Jørgen Leth selv,  da vi præsenterede ideen om at lade  Alpe d’Huez ikoniske 21 hårnålesving være inspiration til det grafiske mønster på portrættet. T-shirten har desuden et uddrag fra Jørgen Leths ikoniske digt ”Rundstrækning”, som man kan høre mesteren læse op i audio linket ovenfor.

(Design is inspired by the 21 curves on Alpe d*Huez - and you can listen to a Jørgen Leth poem in the audio link above)

Det er kun de største og mest ikoniske fænomener, der får lov til at pryde vores maskot oTTo.

Derfor var det helt naturligt at designe en særlig Jørgen Leth version, der kan kendes på: Gråt hår, sorte briller, et stort hvidt smil OG naturligvis en gul cykeltrøje.

Proud to to present the Cikkel Copenhagen mascot in a special Jørgen Leth edition